TT-Scenen är Kirunas främsta scen för livemusik och TT-studion är Kirunas finaste inspelningsstudio.

 

Vår scen

Sedan 2006 har Tusen Toner en fullt utrustad scen och konsertlokal. Allt från hardcore, hip-hop, hårdrock, klassisk musik, popakter, barnteater och dansföreställningar har uppträtt på TT-scenen.

  • På vår scen har vi en fullt utrustad backline för både ljud och ljus.
  • I konsertlokal har vi en maxkapacitet på 100 personer i publiken.
  • Som medlem i föreningen är det fritt fram att göra arrangemang i vår konsertlokal.

Vill ditt band komma och spela på Tusen Toner?

Tusen Toner är en ideell förening där det är medlemmarna som styr hur mycket som arrangeras i våra lokaler. Vi har ingen som är anställd att arrangera konserter utan all aktivitet i konsertlokalen beror på om det finns någon medlem som har lust att fixa med konserter på sin fritid.

Är ni intresserad av att komma och spela hos oss kontaktar ni: info@tusentoner.se.

Är det någon medlem som är intresserad av att arrangera en konsert kommer den återkoppla till er.

Vår inspelningsstudio

Sedan 2007 har Tusen Toner en fullt utrustad inspelningsstudio. Under åren har föreningen gjort stora investeringar på att kunna erbjuda medlemmarna inspelningsmöjligheter av högsta kvalité.

I studion använder vi programmen Avid S6 och Pro Tools.

Som medlem i föreningen är det fritt fram att spela in i studion utan någon kostnad. Däremot måste man ha en tekniker som kan ställa upp och hjälpa till med tekniken i studion om man inte kan själv.

Har du frågor om studion eller om du vill spela in kontakta vår kanslist Sten ”Stenne” Nylén. Antingen via e-post (sten@tusentoner.se) eller genom att ringa kontorstid 0980-100 68.

Hur man hyr våra lokaler

Konsertlokalen och TT-studion går också att hyra för utomstående som vill genomföra arrangemang eller använda studion. I sådana fall kontaktar man vår kanslist Sten ”Stenne” Nylén. Antingen via e-post (sten@tusentoner.se) eller genom att ringa kontorstid 0980-100 68.

Lokalhyra beror på vad ni planerar att göra, hur många dagar det gäller och vad ni har för övriga behov.

Vi hyr inte ut konsertlokalen till privatpersoner för fester eller liknande utan till föreningar eller individer som vill göra arrangemang.