Skaffa en replokal och börja repa på Tusen Toner Vi har Kirunas finaste replokaler och att repa på Tusen Toner är helt gratis för TT-medlemmar.

 

Behöver du eller ditt band en replokal? I sådana fall är Tusen Toner föreningen för er. Alla är välkomna att repa hos oss oavsett ålder eller musikstil. Men man måste vara medlem i föreningen för att få börja repa hos oss.

I vårt hus (Gruvvägen 1, 98131 Kiruna, det stora vita huset vid busstation) har vi femton stycken replokaler. Att repa på Tusen Toner är helt gratis för medlemmar.

Nästan alla replokaler i huset kommer utrustade med en egen PA-ljudanläggning. Utöver detta måste man ha egna instrument och förstärkare. I regel har vi två band per replokal. Det betyder att de flesta som repar på Tusen Toner delar sin replokal med ett annat band.

Man måste också vara minst tre personer detta eftersom vi måste starta en studiecirkel för er.

Prova på lokal — En fullt utrustad replokal för dig som precis börjat med musik.

Har man precis börjat med musik (eller vill testa) så har vi också en fullt utrustad ”prova på lokal”, där det finns förstärkare och instrument att låna.

För att repa på Tusen Toner måste man som sagt vara medlem i föreningen.

Tusen Toner är öppet för allmänheten dagtid måndag till fredag. Börjar man repa på Tusen Toner får man sin egen nyckel så man kommer in i sin replokal under kvällstid.

Hur gör vi för att få en replokal på Tusen Toner?

Vill man skaffa replokal hos oss (eller har fler frågor om replokaler) kontaktar man info@tusentoner.se

I perioder är det väldigt många band som repar på TT. Ibland kan det alltså dröja innan ett band får sin egna replokal. Under tiden har man rätt att vara i vår ”prova på lokal”.

Som medlem i Tusen Toner har en, förutom rätt att skaffa replokal, också möjlighet att använda vår fullt utrustade inspelningsstudio, arrangera konserter i vår konsertlokal och delta på våra medlemsmöten. Vi har också ett medlemsfik som är öppet måndag till fredag.

Tusen Toner är en 100% drogfri och nykter förening. Vi tolererar såklart ingen rasism, homofobi, sexism, transfobi eller annat tråkigt!