Ännu ett riktigt tungt släpp till årets TT-Tolva. Inga mindre än Seraph är redo för att rocka lös på årets festival!

De här hårdrockarna redan stått på TT-scenen i flera olika sammanhang och konstellationer de senaste åren. Men nu är de tillbaka – starkare än någonsin. Seraph är metalkriunas starka hopp och snabbast stigande stjärna på hårdrockshimlen. Det är ett är ett ungt och hungrigt hårdrocksband som utgörs av några av Kirunas främsta unga metalmusiker. Detta blir bandets scendebut på TT-scenen, så ta på er jeansvästarna, släng hårdrockshornen i luften och ladda för headbanging. För vi vågar redan säga nu att detta kommer bli en legendarisk hårdrockskonsert!

https://www.instagram.com/seaphband

#tusentoner #seraph #seraphband #seraphkiruna #musikfrånkiruna #tusentonerkiruna #tt12an2021 #tt12an