För första gången i Tusen Toners historia kommer Höstorkestern att uppträdda på TT-scenen. Bandet som har flertalet bejublade fullängdare i ryggen släppte bara här om året skivan Ambivalens. En platta som återigen cementerade gruppen som en ledstjärna i det svenska proggträsket och Norrbottens musikliv i synnerhet. Höstorkestern är inga duvungar i dessa sammanhang eftersom medlemmarna har tidigare spelat i legendariska TT-band som The Coloured Office Paper, Allmänt Trög, Surrounded By Inspiration, De Tre och Norra Stationen. Vi har väntat i många år på att få ta Höstorkestern tillbaka till var det hela började. Under TT-12:an kommer drömmen att bli verklig.

Höstorkestern presenteras av Tusen Toner i samarbete med Kontaktnätet med stöd av Kulturrådet.

#tusentoner #höstorkestern #hostorkestern #johanairjoki #norrbotten #giron #tornedalen #kieruna #legendariskt #kiruna #musikfrånkiruna #tusentonerkiruna #tt12an2021 #tt12an